| Semestralni prace? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
fide
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 11. 10. 08
| Předmět: Semestralni prace? Sun Oct 12, 2008 12:56 pm | |
| Uz jste se nekdo dival na tu stranu 49 kde ma byt ten ukol te prace popsany? | |
|
| |
Náčelník
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 11. 10. 08 Age : 42 Location : Brno
| Předmět: Re: Semestralni prace? Sat Oct 18, 2008 12:48 am | |
| Já ano, vypadá to docela zajímavě. Do kdy je na to termín? | |
|
| |
Trzi
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 13. 10. 08
| Předmět: Re: Semestralni prace? Sat Oct 18, 2008 10:18 am | |
| - Náčelník napsal:
- Já ano, vypadá to docela zajímavě.
Do kdy je na to termín? Do 5.1. včetně. Můžeme to poslat mailem. Měli bychom si u toho mailu nastavit potvrzení ověření příchozí pošty, abychom věděli, že jí to došlo. | |
|
| |
Náčelník
| Předmět: Re: Semestralni prace? Sat Oct 18, 2008 5:00 pm | |
| Díky, tak to je v pohodě. Ovšem vypadá to na veselé vánoce se seminárkami:) | |
|
| |
fide
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 11. 10. 08
| Předmět: Re: Semestralni prace? Sat Nov 08, 2008 4:28 am | |
| tak se divam na stranu 49 a nemysli nahodou stranu 50? Na konci jsou tu nejake tri ulohy Na strane 49 je to ukol pro prubeznou kontrolu studia a je to popis nejakeho podniku a na strane 50 a 51 jsou to dva ukoly k zaverecne seminarni praci a to Sebepoznani a Zakonitosti socialni percepce A ted jsem trosku zmaten protoze si myslim ze kdo pujde na obe prednasky tak ma udelat jeden ukol coz by znamenalo ze jeden ukol z tech dvou seminarnich praci Takze co vy na to? | |
|
| |
michal
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 11. 10. 08
| Předmět: Re: Semestralni prace? Fri Nov 14, 2008 8:13 am | |
| Jo a mate nekdo ty publikace s kteryma mame spracovat oba ukoly, A i B. Tam by meli byt otazky na ktere treba odpovedet a taky (projekt B) nejaky Johariho obrazek. Kdyby byl nekdo ochotny tady toto naskenovat a poskytnout ostatnim bylo by to fajn, tezko se budou dane publikace pujcovat z knihovny a kupovat to kvuli tomu nebudu. | |
|
| |
andrej
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 10. 12. 08
| Předmět: Re: Semestralni prace? Wed Dec 10, 2008 1:41 pm | |
| Publikacia z korespondencneho ukolu: Organizacni kulturaPar stran tam chyba, ale spolu s tymto (hladat "rysy") by to mohlo stacit. | |
|
| |
Trzi
| Předmět: Re: Semestralni prace? Fri Jan 16, 2009 5:11 am | |
| Máte už všichni, co jste odevzdali zapsaný zápočet? Nebo je někdo, kdo ho nemá zapsaný jako já? | |
|
| |
Náčelník
| Předmět: Re: Semestralni prace? Fri Jan 16, 2009 5:35 am | |
| Zápočet nemám, baba ani nereagovala na mail, odevzdával jsem na Štědrý den:) Řikal jsem si, že zatím na to kašlu a budu se učit na ostatní zkoušky (přece jen chtěla trpělivost) a kdyžtak příští týden ji napíšu co se děje... | |
|
| |
Trzi
| Předmět: Re: Semestralni prace? Fri Jan 16, 2009 12:37 pm | |
| - Náčelník napsal:
- Zápočet nemám, baba ani nereagovala na mail, odevzdával jsem na Štědrý den:) Řikal jsem si, že zatím na to kašlu a budu se učit na ostatní zkoušky (přece jen chtěla trpělivost) a kdyžtak příští týden ji napíšu co se děje...
Mně už na mail odpovídala. Prý natom pracuje, že je jich dost. | |
|
| |
Náčelník
| Předmět: Re: Semestralni prace? Fri Jan 16, 2009 1:25 pm | |
| Dík za info. Tak já ji nebudu prudit, ať ty žvásty, co jsem vyplodil, může nějak posoudit;) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Semestralni prace? | |
| |
|
| |
| Semestralni prace? | |
|